Tervetuloa kotisivuilleni, toivottavasti viihdyt sivuillani ja jätät tervehdyksesi myös vieraskirjaan, kiitos!


Olen Pirjo Laurila, syntynyt v.1960 ja ammatiltani toimistosihteeri. Tällä hetkellä asustelemme vanhassa kotitalossani Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Meiltä on lähimpään kaupunkiin Seinäjoelle 19km, Kurikkaan 18km, Vaasaan 78km ja Tampereelle 180km.


Perheeseeni kuuluu aviomieheni Reijon lisäksi 7 Pyhää Birmaa ja 2 Maine Coonia. Kissat ovat nyt meidän rakkaita ”lapsia” sillä aikuistuttuaan poikamme Jani ja tyttäremme Kirsi muuttivat molemmat Tampereelle. Kirsillä on mahdollisuus hoitaa myös osaa kissoistani, joten hänen mukanaan matkustelee aina jokin kissoista Ilmajoki-Tampere väliä. Minä ja samoin Kirsi on käynyt SRK:n kasvattajan perus- sekä jatkokurssin.


Harrastan pienimuotoista birmojen kasvatusta, yleensä vain 1pentue/vuosi. Kasvattajanimeni Globel`s rekisteröitiin Fife:ssä v.2001. Nimen valitsin ensimmäisten rotukissojeni Gloryn ja Bellan mukaan. Suklaanaamio Pyhä Birma EC Chiritan Morning glory ”Miisu” on kissalani kantaemo. Puolivuotta myöhemmin kotiimme muutti Hopeatabbyvalkea Maine Coon IC Zabaione Benbella ”Bella”.
Globels is registered FIFe Cattery Name.Blogger Widgets
*
*
*
*

Hakukone

Web haku Hae sivustoltani